Váltás offline és online munka között (2023)

Outlook

Hibaelhárítás

Hibaelhárítás

Váltás offline és online munka között

Microsoft 365-höz készült Outlook Outlook 2021 Outlook 2019 Outlook 2016 Outlook 2013 Outlook 2010 Outlook 2007 Egyebek...Kevesebb

Az Outlookot rugalmassága révén online vagy offline módra is állíthatja.

Újabb verziókOffice 2010Office 2007

Honnan tudhatja, hogy mikor dolgozik kapcsolat nélküli vagy online üzemmódban az Outlookban? Vannak ennek látható jelei, például az Outlook ablakának alján lévő állapotsáv. Ha a következő állapotjelzők bármelyike látható, az azt jelenti, hogy az Outlook nem kapcsolódik a levelezőkiszolgálóhoz.

Váltás offline és online munka között (1) vagy Váltás offline és online munka között (2)

Ilyenkor nem tud e-mailt küldeni és fogadni, amíg újra nem csatlakozik.

Állapot: Offline munka

A kapcsolat nélküli munka általában a felhasználó döntése. Az online munkavégzési üzemmódba egyszerűen visszatérhet.

 • Az Outlookban a Küldés/fogadás lapon válassza az Offline munka lehetőséget az újracsatlakozáshoz.

  Váltás offline és online munka között (3)

Megjegyzések:

 • Ha az Offline munka gomb háttere árnyékolt (a fenti képen látható módon), az azt jelenti, hogy nem csatlakozik. Ha azonban a háttér tiszta, az azt jelenti, hogy él a kapcsolat.

  (Video) Miért gyűlöljük egymást ennyire Magyarországon?

 • Ha nem látja az Offline munka gombot, és az e-mail-fiókja Microsoft Exchange Server- vagyMicrosoft 365-fiók, lehetséges,gyorsítótáras Exchange üzemmód ki van kapcsolva. A beállítás módosításához kövesse A gyorsítótáras Exchange üzemmód bekapcsolása című témakör lépéseit. Vagy a szervezete Exchange-kiszolgálóját felügyelő személlyel is kapcsolatba léphet.
  Azt javasoljuk, hogy a gyorsítótáras Exchange üzemmódot mindig egyMicrosoft 365 fiókkal kapcsolja be.

Állapot: Nincs kapcsolat

Több oka is lehet annak, ha megszakad a kapcsolat az Outlookkal. Az alábbiakban csupán néhány példát talál az esetleges okokra.

 • Ha az internetkapcsolata működik, akkor valószínűleg a levelezési kiszolgálóval van probléma.

 • Ha be tud jelentkezni az e-mail-fiókjába egy webhelyről (például a http://outlook.com címről), akkor ellenőrizze, hogy onnan tud-e leveleket fogadni és küldeni. Ha azt tapasztalja, hogy a levelezés nem működik a webhelyen keresztül, további segítségért lépjen kapcsolatba a technikai támogatási szolgálattal vagy az e-mail-szolgáltatóval.

 • Ha tud levelet küldeni és fogadni a webhelyen keresztül, akkor a levelezési kiszolgáló megfelelően működik. Elképzelhető azonban, hogy a számítógépét frissíteni kell, vagy hogy nem megfelelőek a fiókbeállításai.

Tippek az Outlookhoz való újracsatlakozáshoz

Az alábbiakban ismertetünk néhány javasolt módszert az Outlookhoz való újracsatlakozáshoz.

Az Offline munka állapot visszaállítása

Frissítések keresése

 • Olvassa el a Frissítések keresése témakört, és telepítse a szükséges frissítéseket.

Új profil létrehozása

Ha ki szeretné küszöbölni az aktuális Outlook-profil esetleges hibájának lehetőségét, hozzon létre egy új profilt. Ha az Outlook az új profillal való megnyitás után is kapcsolat nélküli állapotban van, próbálkozzon a fiók eltávolításával, majd ismételt hozzáadásával.

 1. A Mappa munkaablakban kattintson a jobb gombbal a fiók nevére, majd válassza <A fiók neve>eltávolításalehetőséget.

 2. A folytatáshoz kövesse ismét a fiók hozzáadásának lépéseit.

Fontos: Az Office 2010 már nem támogatott. Frissítsen most a Microsoft 365-re, hogy bármilyen eszközről dolgozni tudjon, és továbbra is támogatáshoz juthasson.

Frissítés most

Ha a Microsoft-fiók ablakának alján lévő állapotsoron Outlook offline munka látható,az azt jelenti, Outlook nincs kapcsolat a levelezési kiszolgálóval. Ilyenkor nem tud e-mailt küldeni és fogadni, amíg újra nem csatlakozik.

Váltás offline és online munka között (4)

Mindenekelőtt egy webhelyhez kapcsolódással ellenőrizze az internetkapcsolatot. Ha az internetkapcsolata működik, akkor próbáljon újracsatlakozni a levelezési kiszolgálóhoz. Ennek módja az alábbi:

 1. Kattintson a Küldés/fogadás gombra.

  Figyelje meg, hogy amikor az Outlook Offline munka módra van állítva, a gomb ki van emelve.

  Váltás offline és online munka között (5)

 2. Kattintson a Offline munka lehetőségre az online munkához való visszatéréshez.

  Miután újracsatlakozik a kiszolgálóhoz, az Offline munka gomb új hátteret kap:

  Váltás offline és online munka között (6)

Továbbra sem sikerül? Ha az adott e-mail-fiók működik egy weboldalon, például az outlook.com-on, ellenőrizze, tud-e onnan leveleket küldeni és fogadni. Ha nem tud, hívja a műszaki támogatási részleget vagy a levelezési szolgáltatóját.

Ha működik a levélküldés és -fogadás a weboldalon, akkor a levelezési kiszolgáló megfelelően működik. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy frissíteni kell az Outlookot, vagy az e-mail-fiók beállításaiban van hiba. Ha Exchange-fiókot használ, keressen frissítéseket, és telepítse a fontosakat. (Érdemes mindig telepíteni a frissítéseket.)

(Video) myWorld Keynote | November 2021

Kétségbeesett? Talán érdemes lenne mindent elölről kezdeni. Próbáljon meg új e-mail-profilt létrehozni.

Amikor érdemes lehet kapcsolat nélkül dolgozni

Ha online dolgozik az Outlookban és a levelezési kiszolgálón, az új e-mailek azonnal megjelennek, a kimenők pedig azonnal küldésre kerülnek. Lehetnek azonban esetek, amikor offline módban kell dolgozni. Előfordulhat például, hogy épp nincs internetkapcsolata. Megtörténhet az is, hogy ugyan van működő hálózat, de nem akar csatlakozni, mert túllépte a csomagjában foglalt adatkeretet, és további díjakat kellene fizetnie.

Az Outlookban megvan a szabadsága, hogy válasszon az online és az offline munka között, és ezt automatikusan és manuálisan is megteheti. Ha a kapcsolat nélküli munka mellett dönt, de olykor elvégezné az üzenetek fogadását és küldését, akkor egyszerűen kattintson a Küldés/fogadás > Küldés/fogadás az összes mappából parancsra.

Váltás offline és online munka között (7)

Offline munka Microsoft Exchange Server-fiókkal

Ha Exchange-fiókot használ, üzeneteit a kiszolgáló postaládája tárolja. Ha kapcsolódik a kiszolgálóhoz és online módban dolgozik, az Outlook minden szolgáltatását használhatja, például elemeket megnyithat, áthelyezhet másik mappába, vagy törölhet. Ha azonban kapcsolat nélküli módban dolgozik, nem tudja elérni a kiszolgálón található összes elemet. Ilyenkor jól használhatók a számítógépen található Outlook-adatfájlba (.ost) mentett kapcsolat nélküli mappák.

Az offline Outlook-adatfájl (.ost) az Exchange-postaláda másolata. Online állapotban ez a fájl automatikusan szinkronizálódik a kiszolgálóval, így mindkét példány azonos, és az egyik példányon végzett változtatások végbemennek a másik példányon is. Az Outlook beállítható úgy, hogy automatikusan kapcsolat nélküli üzemmódban induljon el, ha nem hozható létre a kapcsolat az Exchange kiszolgálóval. Manuálisan is válthat az online és a kapcsolat nélküli állapot között, és kiválaszthatja, hogy mely Exchange mappákat tartsa naprakészen a rendszer a helyi számítógépen.

Ha Exchange fiókot, akkor ajánlott gyorsítótáras és Exchange használni. Az offline munka legtöbb oka megszűnik a gyorsítótáras és a Exchange használata esetén. A hálózati kapcsolat hiányát szinte áttetszővé teszi, mert továbbra is dolgozhat az elemekkel.

A gyorsítótáras Exchange üzemmód alapértelmezés szerint egy offline Outlook-adatfájlt (.ost) hoz létre és használ, illetve letölti és karbantartja a postaládában lévő mappák minden elemének egy szinkronizált példányát. Az adatokkal dolgozhat a számítógépen, a kiszolgálóval való szinkronizálást pedig elvégzi az Outlook.

Dolgozhat az irodában, otthon vagy repülőgépen – sem a hálózati módosítások, sem az elérhetőség hiánya nem érzékelhető. Ha meg is szakad az Exchange kiszolgálóval a kapcsolat, folytathatja a munkát. Amikor a kapcsolat helyreáll, az Outlook automatikusan szinkronizálja a bekövetkezett változásokat, így a kiszolgálón és a számítógépen lévő mappák és elemek ismét megegyeznek. Az Outlook kezeli a kiszolgálóval való kapcsolatot és biztosítja az adatok aktualitását. Nem kell kapcsolat nélküli üzemmódra váltani, és nem kell próbálkozni a kiszolgálókapcsolat helyreállításával – ez mind automatikusan történik.

Ha a gyorsítótáras Exchange üzemmódot választja, nem kell beállítani a küldési/fogadási csoportokat sem, mivel a rendszer kiválasztja a kapcsolat nélküli elérhető mappákat, és folyamatosan szinkronizálja őket.

Az egyetlen alkalom, amikor még mindig kapcsolat nélkül dolgozik, az az, ha nagyobb ellenőrzést szeretne a postaládája helyi Exchange felett. Ilyen helyzet lehet például, ha olyan kapcsolateszközt vagy szolgáltatást használ, amely az átátvitelhez szükséges adatmennyiségre alapos. A Exchange üzemmód mindent naprakészen tart. Az offline munka lehetővé teszi a küldési/fogadási csoportok használatával a szinkronizált információk típusának és mennyiségének finomítását.

Mi a teendő, ha nem Exchange-fiókot használ? Sokan használnak az internetszolgáltatójuk (ISP) által biztosított POP3- vagy IMAP-fiókot, vagy webalapú fiókot (például Outlook.com – korábban Hotmail).

A kapcsolat nélküli munka leggyorsabb módja az Outlook alapértelmezett beállításainak használata. Ha testre kívánja szabni a beállításokat, például hogy hová mentse a program az offline Outlook-adatfájlt (.ost), alkalmazza a Testreszabott beállítások útmutatásait.

Gyors beállítás

 1. A Küldés/fogadás lap Beállítások csoportjában kattintson az Offline munka parancsra.

 2. Az offline Outlook-adatfájl (.ost) beállításához kattintson az OK gombra.

  A Választási lehetőség az online és kapcsolat nélküli üzemmód között indításkor jelölőnégyzet alapértelmezés szerint be van jelölve. Ha azt szeretné, hogy az Outlook elérhető kapcsolat esetén mindig online üzemmódban működjön, törölje a jelet ebből a négyzetből.

Miután létrehozta az offline Outlook-adatfájlt (.ost), ha bezárja, majd újranyitja az Outlookot, az Exchange-postaládát szinkronizálni kell az új fájllal. Ez így a leggyorsabb: A Küldés/fogadás lap Küldés és fogadás csoportjában kattintson a Küldés/fogadás az összes mappából parancsra.

Testreszabott beállítások

Ha szeretné testre szabni az offline Outlook-adatfájl (.ost) beállításait, például hogy a számítógépen hol legyen mentve a fájl, hajtsa végre a megfelelő műveletet:

 1. Ha még nem hozott létre offline Outlook-adatfájlt (.ost), tegye meg.

  Az offline Outlook-adatfájlok (.ost) létrehozása

  1. Kattintson a Fájl fülre.

  2. Kattintson a Fiókbeállítások menügombra, majd a Fiókbeállítások parancsra.

  3. Az E-mail lapon jelölje ki az Exchange Server-fiókot, majd kattintson a Módosítás gombra.

  4. Kattintson a További beállítások gombra.

  5. Kattintson a Speciális fülre, majd a Kapcsolat nélküli mappa fájlbeállításai gombra.

  6. A Fájl mezőbe írja be a .ost fájlként használni kívánt fájl elérési útját.

   Az alapértelmezett fájlnév Outlook.ost. Ha a fájl már létezik, a program figyelmeztet, hogy adjon meg másik fájlnevet.

 2. Kattintson a Fájl menüre.

 3. Kattintson a Fiókbeállítások menügombra, majd a Fiókbeállítások parancsra.

 4. Az E-mail lapon jelölje ki az Exchange fiókot, majd kattintson a Módosítás gombra.

  (Video) Üzleti angol kifejezések 1 | Business English

 5. Kattintson a További beállítások gombra.

 6. Az alábbi lehetőségek közül választhat:

  1. Az Outlook minden esetben kapcsolat nélküli módban történő indítása: Jelölje be a Kapcsolati állapot kézi vezérlése, majd a Kapcsolat nélkül, telefonos hálózattal választógombot.

  2. A kapcsolat nélküli vagy online üzemmód kiválasztása az Outlook minden indításakor: Kattintson a Kapcsolati állapot kézi vezérlése választógombra, majd jelölje be a Csatlakozási mód meghatározása indításkor jelölőnégyzetet.

  3. Minden esetben kapcsolódás a hálózathoz: Kattintson a Kapcsolati állapot kézi vezérlése gombra, majd válassza a Közvetlenül a hálózatra lehetőséget.

  4. Az Outlook automatikusan észlelje, hogy van-e kapcsolat a kiszolgálóval: Kattintson a Kapcsolati állapot automatikus észlelése választógombra. Ha az Outlook nem tud kapcsolódni a levelezőkiszolgálóhoz, automatikusan kapcsolat nélküli módban indul el.

   Megjegyzés:Ha meg szeretné adni, hogy mennyi ideig várjon a rendszer válaszra a kiszolgálótól, mielőtt megkérdezi, hogy újra próbálkozik vagy kapcsolat nélküli módban folytatja, írjon be egy számot a Kiszolgálói kapcsolatok időkorlátja (másodperc) mezőbe.

Vissza a lap tetejére

Fontos: Az Office 2007 már nem támogatott. Frissítsen most a Microsoft 365-re, hogy bármilyen eszközről dolgozni tudjon, és továbbra is támogatáshoz juthasson.

Frissítés most

A kapcsolat nélküli munkáról

Amikor az Outlook 2007 program és a levelezőkiszolgáló közötti online üzemmódban dolgozik, az új üzeneteket megérkezésükkel egy időben megkapja, és küldött levelei azonnal továbbítódnak. Vannak azonban olyan időszakok, amikor nem praktikus az online üzemmód használata. Lehetnek például olyan időpontok, amikor földrajzi helye miatt nem használható a hálózati kapcsolat. Vannak olyan helyzetek, amikor ugyan elérhető a kapcsolat, de nem kívánja használni az érte felszámított díj miatt.

Ha Exchange-kiszolgálóhoz kapcsolódó fiókot használ, üzeneteit a kiszolgáló postaládája tárolja. Ha kapcsolódik a kiszolgálóhoz és online módban dolgozik, az Outlook minden szolgáltatását használhatja, például elemeket megnyithat, áthelyezhet másik mappába, vagy törölhet. Ha azonban kapcsolat nélküli módban dolgozik, nem tudja elérni a kiszolgálón található összes elemet. Ilyenkor jól használhatók a számítógépen található kapcsolat nélküli mappafájlba (.ost) mentett kapcsolat nélküli mappák.

Az .ost fájl az Exchange-postaláda másolata. Online állapotban ez az .ost fájl automatikusan szinkronizálódik a kiszolgálóval, így mindkét példány azonos, és az egyik példányon végzett változtatások végbemennek a másik példányon is. Az Outlook beállítható úgy, hogy automatikusan kapcsolat nélküli üzemmódban induljon el, ha nem hozható létre a kapcsolat az Exchange kiszolgálóval. Manuálisan is válthat az online és a kapcsolat nélküli állapot között, és kiválaszthatja, hogy mely Exchange mappákat tartsa naprakészen a rendszer a helyi számítógépen.

Ha Exchange fiókot, akkor ajánlott gyorsítótáras és Exchange használni. Az offline munka legtöbb oka megszűnik a gyorsítótáras és a Exchange használata esetén. A hálózati kapcsolat hiányát szinte áttetszővé teszi, mert továbbra is dolgozhat az elemekkel.

A gyorsítótáras Exchange üzemmód alapértelmezés szerint egy kapcsolat nélküli mappafájlt (.ost) hoz létre és használ, illetve letölti és karbantartja a postaládában lévő mappák minden elemének egy szinkronizált példányát. Az adatokkal dolgozhat a számítógépen, a kiszolgálóval való szinkronizálást pedig elvégzi az Outlook.

Dolgozhat az irodában, otthon vagy repülőgépen – sem a hálózati módosítások, sem az elérhetőség hiánya nem érzékelhető. Ha meg is szakad az Exchange kiszolgálóval a kapcsolat, folytathatja a munkát. Amikor a kapcsolat helyreáll, az Outlook automatikusan szinkronizálja a bekövetkezett változásokat, így a kiszolgálón és a számítógépen lévő mappák és elemek ismét megegyeznek. Az Outlook kezeli a kiszolgálóval való kapcsolatot és biztosítja az adatok aktualitását. Nem kell kapcsolat nélküli üzemmódra váltani, és nem kell próbálkozni a kiszolgálókapcsolat helyreállításával – ez mind automatikusan történik.

Ha a gyorsítótáras Exchange üzemmódot választja, nem kell beállítani a küldési/fogadási csoportokat sem, mivel a rendszer kiválasztja a kapcsolat nélküli elérhető mappákat, és folyamatosan szinkronizálja őket.

Az egyetlen alkalom, amikor még mindig kapcsolat nélkül dolgozik, az az, ha nagyobb ellenőrzést szeretne a postaládája helyi Exchange felett. Ilyen helyzet lehet például, ha olyan kapcsolateszközt vagy szolgáltatást használ, amely az átátvitelhez szükséges adatmennyiségre alapos. A Exchange üzemmód mindent naprakészen tart. Az offline munka lehetővé teszi a küldési/fogadási csoportok használatával a szinkronizált információk típusának és mennyiségének finomítását.

Mi történik akkor, ha nem Exchange-fiókot használ? Sokan használnak az internetszolgáltatójuk által biztosított POP3- vagy IMP-fiókot, illetve HTTP-fiókot, például a Microsoft Windows Live Mail szolgáltatást. Ha online üzemmódban van, ez azt jelenti, hogy a levelezőkiszolgáló felé irányuló kapcsolat használható, és az Outlook azonnal küldi és fogadja az üzeneteket az Exchange, IMAP és HTTP e-mail fiókok számára. POP3 e-mail fiókok esetében az üzenetek elküldése azonnal megtörténik, ha a Küldés a kapcsolódás után azonnal jelölőnégyzet be van jelölve a Levelezés beállításai lapon (Eszközök menü, Beállítások parancs). Kapcsolat nélküli üzemmódban az összes fiók a Küldési/fogadási csoportok párbeszédpanel ütemezett küldési/fogadási idejét használja. IMAP e-mail fiók esetében a mappák nem érhetők el kapcsolat nélküli állapotban.

Az Outlook kapcsolat nélküli munka esetén csak akkor kapcsolódik a levelezési kiszolgálóhoz, ha erre utasítja. Az Outlook kapcsolat nélküli állapotban nem próbálja a levelezőkiszolgálóhoz kapcsolódva ellenőrizni, hogy vannak-e új üzenetek, illetve nem tölti le a letöltésre kijelölt fejléceket, és az üzeneteket sem küldi el.

Vissza a lap tetejére

Ha Microsoft Exchange-fiókot használ

Ha váltani szeretne az online és a kapcsolat nélküli üzemmód között, újra kell indítani az Outlook 2007 programot. Ha az online és a kapcsolat nélküli mód közötti váltásban nagyobb rugalmasságot szeretne, érdemes megfontolni a gyorsítótáras Exchange üzemmód használatát.

A kapcsolat nélküli munka leggyorsabb módja az Outlook alapértelmezett beállításainak használata. Ha testre kívánja szabni a beállításokat, például hogy hová mentse a program a kapcsolat nélküli mappafájlt (.ost), alkalmazza a Testreszabott beállítások útmutatásait.

Gyors beállítás

 1. Kattintson a Fájl menü Kapcsolat nélküli munka parancsára.

  Váltás offline és online munka között (8)

 2. Kapcsolat nélküli mappafájl (.ost) beállításához kattintson az OK gombra.

  A Választási lehetőség az online és kapcsolat nélküli üzemmód között indításkor jelölőnégyzet alapértelmezés szerint be van jelölve. Ha azt szeretné, hogy az Outlook elérhető kapcsolat esetén mindig online üzemmódban működjön, törölje a jelet ebből a négyzetből.

  (Video) Minimalism Full Audiobook 2023 (Declutter Your Life And 10x Your Happiness)

Amikor kilép az .ost fájl létrehozását követően, és újraindítja az Outlook programot, szinkronizálni kell Exchange-postaládáját az .ost fájllal. Ennek leggyorsabb módja a következő: mutasson az Eszközök menü Küldés/fogadás pontjára, majd kattintson Az összes elküldése/fogadása parancsra.

Testreszabott beállítások

Ha szeretné testreszabni a kapcsolat nélküli mappafájl (.ost) beállításait, például hogy a számítógépen hol legyen mentve az .ost fájl, hajtsa végre a megfelelő műveletet:

 1. Ha még nem hozott létre kapcsolat nélküli mappafájt (.ost), hozza létre.

  Kapcsolat nélküli mappafájl (.ost) létrehozása

  1. Kattintson az Eszközök menü Fiókbeállítások parancsára.

  2. Az E-mail lapon jelölje ki az Exchange fiókot, majd kattintson a Módosítás gombra.

  3. Kattintson a További beállítások gombra.

  4. Kattintson a Speciális fülre, majd a Kapcsolat nélküli mappa fájlbeállításai gombra.

  5. A Fájl mezőbe írja be a .ost fájlként használni kívánt fájl elérési útját.

   Az alapértelmezett fájlnév Outlook.ost. Ha a fájl már létezik, a program figyelmeztet, hogy adjon meg másik fájlnevet.

 2. Kattintson az Eszközök menü Fiókbeállítások parancsára.

 3. Az E-mail lapon jelölje ki az Exchange fiókot, majd kattintson a Módosítás gombra.

 4. Kattintson a További beállítások gombra.

 5. Az alábbi lehetőségek közül választhat:

  1. Az Outlook minden esetben kapcsolat nélküli módban történő indítása: Jelölje be a Kapcsolati állapot kézi vezérlése, majd a Kapcsolat nélkül, telefonos hálózattal választógombot.

  2. A kapcsolat nélküli vagy online üzemmód kiválasztása az Outlook minden indításakor: Kattintson a Kapcsolati állapot kézi vezérlése választógombra, majd jelölje be a Csatlakozási mód meghatározása indításkor jelölőnégyzetet.

  3. Minden esetben kapcsolódás a hálózathoz: Kattintson a Kapcsolati állapot kézi vezérlése gombra, majd válassza a Közvetlenül a hálózatra lehetőséget.

  4. Az Outlook automatikusan észlelje, hogy van-e kapcsolat a kiszolgálóval: Kattintson a Kapcsolati állapot automatikus észlelése választógombra. Ha az Outlook nem tud kapcsolódni a levelezőkiszolgálóhoz, automatikusan kapcsolat nélküli módban indul el.

   Megjegyzés:Ha meg szeretné adni, hogy mennyi ideig várjon a rendszer válaszra a kiszolgálótól, mielőtt megkérdezi, hogy újra próbálkozik vagy kapcsolat nélküli módban folytatja, írjon be egy számot a Kiszolgálói kapcsolatok időkorlátja (másodperc) mezőbe.

Ha az Exchange-fiókot gyorsítótáras Exchange üzemmódban használja

 • Kattintson a Fájl menü Kapcsolat nélküli munka parancsára.

  Váltás offline és online munka között (9)

Ha POP3-, IMAP-, illetve HTTP-fiókokat használ

 • Kattintson a Fájl menü Kapcsolat nélküli munka parancsára.

  Váltás offline és online munka között (10)

Vissza a lap tetejére

További segítségre van szüksége?

Bekapcsolódás a beszélgetésbe

A közösség megkérdezése

Támogatás kérése

Elérhetőségünk

(Video) Introducing Tap to Translate

Videos

1. Learn Chinese: How Jessie Learned English by Herself in China | @ChinesewithJessie
(LingQ)
2. Welcome to the myWorld Keynote | March 2022
(myWorld)
3. Hyper V Networking: connecting to virtual networks, LAN and Data Center
(TechsavvyProductions)
4. 💀 Kezdjük el a Bonemancert | Diablo II: Resurrected (PC - Hardcore - Online) #2
(Yeahunter Archívum)
5. GENSHIN IMPACT FAIL RAPTORS ONLINE AMONG US WIN
(PooDot StinkPants)
6. oKhaliD vs Daniel | $1000 Rocket League 1v1 Mérkőzés
(Feer)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated: 12/28/2022

Views: 6053

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.