Az összes fénykép megtekintése - A Microsoft ügyfélszolgálata (2023)

A Fényképek alkalmazás a Windows 11 összegyűjti a fényképeket a pc-ről, telefonról, felhőbeli tárfiókokról és más eszközökről, és egy olyan helyre helyezi őket, ahol könnyebben megtalálhatja, amit keres. 

Elsőként írja be a fényképek kifejezést a tálcán lévő keresőmezőbe, majd válassza ki a Fényképek alkalmazást a találatok közül. Vagy válassza a Fényképek alkalmazás megnyitása lehetőséget az alábbi hivatkozással:

A Fényképek alkalmazás megnyitása

Segítsen az alkalmazásnak megtalálni a többi képet is

A Fényképek alkalmazás automatikusan megjeleníti a PC-n és a OneDrive-on a Képek mappában tárolt fényképeket és videókat. Így adhat hozzá további forrásmappát a Képek mappához.

 1. A tálcán lévő keresőmezőbe írja be a fényképek kifejezést , majd válassza ki a Fényképek alkalmazást a találatok közül.

 2. Lépjen a Bal oldali navigációs sáv Mappák elemére.

 3. Válassza a Mappa hozzáadása lehetőséget.

 4. Keresse meg a számítógépen azt a mappát, amelyet fel szeretne venni a Fényképek alkalmazásba, és válassza a Mappa kiválasztása lehetőséget az alkalmazáshoz való hozzáadásához.

  A Fényképek alkalmazás a tartalom hozzáadásakor és eltávolításakor megjeleníti az új mappák frissített tartalmát.

Tartalom másolása: Ha a Fényképek alkalmazásban másol egy fényképet, videót vagy mappát, a tartalom az eredeti helyén marad, és egy duplikátum kerül az újonnan megadott helyre.

Tartalom áthelyezése: Ha áthelyez egy fényképet, videót vagy mappát a Fényképek alkalmazásban, az eszközön lévő tartalom helye is át lesz helyezve. A mappa például már nem létezik az eredeti helyén.

Tartalom eltávolítása: Ha már nem szeretné, hogy egy fénykép, videó vagy mappa megjelenjen a Fényképek alkalmazásban, eltávolíthatja azt a jobb gombbal a bal oldali navigációs sávon az elem nevére kattintva (vagy nyomva tartásával). Ha eltávolít egy mappát a Fényképek alkalmazásból, azzal nem törli a mappa tartalmát a Windows rendszerű gépről.

Tartalom törlése: Ha mappákban tárolt fényképeket vagy videókat töröl a Fényképek alkalmazásból, azok véglegesen törlődnek a Windows rendszerű gépről.

(Video) Microsoft Windows 10 - parancsikonok elhelyezése az asztalon | ITFroccs.hu

Fényképek és videók importálása

Importálhatja a kamera SD-kártyáján, USB-meghajtóján, telefonján vagy más eszközön tárolt fényképeket és videókat.

 1. USB-kábellel csatlakoztassa az eszközt a PC-hez.

 2. A tálcán lévő keresőmezőbe írja be a fényképek kifejezést , majd válassza ki a Fényképek alkalmazást a találatok közül.

 3. Válassza az Importálás lehetőséget az alkalmazássávon.

 4. Az eszközök automatikusan megjelennek a Csatlakoztatott eszközök területen. Válassza ki az eszközt a csatlakoztatott eszközök listájából.

 5. Jelölje ki az importálni kívánt fényképeket és videókat.

 6. Válassza ki az importálni kívánt célmappa helyét.

 7. Döntse el, hogy véglegesen törölni szeretné-e a fényképeket és videókat az importáló eszközről az Elemek törlése importálás után gomb bejelölésével vagy törlésével.

  Figyelmeztetés:Ha bejelöli az Elemek törlése importálás után gombot, véglegesen eltávolítja a fényképeket vagy videókat az importáló eszközről.

 8. A fényképek és videók áthelyezéséhez válassza a Megerősítés lehetőséget.

  Megjegyzés:Ha Android rendszerű telefont használ, és az Importálás funkció nem működik, előfordulhat, hogy módosítania kell a telefon USB-beállítását, hogy lehetővé tegye a fényképek átvitelét.

Csatlakozás a OneDrive-hoz

A Fényképek alkalmazás csatlakozhat a OneDrive-fiókjához, így az összes fényképét és videóját egy helyen tekintheti meg. Ezeket a Fényképek alkalmazás OneDrive lapján tekintheti meg, miután csatlakozott a OneDrive-hoz. A Fényképek alkalmazás OneDrive lapja csak a OneDrive "Képek" mappájában tárolt fényképeket és videókat jeleníti meg.

Amikor megtekint egy fényképet vagy videót a felhőgyűjteményében, az automatikusan letölti a windowsos gépére. A letöltést követően a fénykép- vagy videofájlon végzett módosítások (áthelyezés, szerkesztés, törlés) visszaszinkronizálásra kerülnek a felhőbe.

A Fényképek alkalmazás OneDrive lapján láthatja személyes albumait és funkcióit, például a OneDrive-emlékeket. A OneDrive-emlékeket automatikusan a OneDrive hozza létre, nem pedig a Fényképek alkalmazás. Ha a Fényképek alkalmazásban kiválasztja a OneDrive-emlékeket vagy -albumokat, a onedrive-webhelyen a helyükre kerül.

(Video) A Microsoft csapatok ütemeznek ÜLÉSEK-t az Oulook-nal (mindössze annyit kell tudni)

Csatlakozás a OneDrive-hoz a Fényképek alkalmazásban:

 1. A tálcán lévő keresőmezőbe írja be a fényképek kifejezést , majd válassza ki a Fényképek alkalmazást a találatok közül.

 2. Nyissa meg a OneDrive-ot a bal oldali navigációs sávon.

 3. A Bejelentkezés gombra kattintva jelentkezzen be OneDrive-fiókjába. Adja meg az alkalmazásnak az adatokhoz való hozzáférésre vonatkozó engedélyeit.

  A Fényképek alkalmazás beállításai között szabályozhatja, hogy a OneDrive csatlakozik-e a Fényképek alkalmazáshoz.

Tartalom áthelyezése vagy másolása: A OneDrive-tartalmakon végzett módosítások a Windows-gépen tárolt tartalmakon és a OneDrive-on tárolt tartalmakon is módosulnak. A OneDrive-tartalmak windowsos módosításai is szinkronizálódnak a OneDrive-ra.

Tartalom törlése: Ha törli a OneDrive-fényképeket, -videókat vagy -mappákat a Fényképek alkalmazásból, a rendszer azokat a Windows-gépről származó mappából küldi el az Ablak lomtárába. Ezek a OneDrive-fiókból is törlődnek. A törölt fájlok 30 napig lesznek elérhetők a OneDrive lomtárában, amely után véglegesen törlődnek.

Mobil fényképek és videók automatikus feltöltése a OneDrive-ra

Az összes fénykép és videó egyetlen helyre való másolásának egyik legegyszerűbb módja a fényképek onedrive-ra való automatikus feltöltésének beállítása mobileszközről.

 1. Nyissa meg a Fényképek alkalmazást, nyissa meg a OneDrive-ot a bal oldali navigációs sávon, és jelentkezzen be a OneDrive-ba Windows rendszerű számítógépén.

 2. Telepítse a OneDrive alkalmazást iOS- vagy Android-eszközére.

 3. Az iOS- vagy Android-eszközön futó OneDrive appban kapcsolja be a Feltöltés kameráról beállítást a OneDrive alkalmazás beállításai között. A legújabb fényképek és videók automatikusan megkezdik a feltöltést a OneDrive-ra.

Miután feltöltötte őket a OneDrive-ra, ezek a fényképek és videók automatikusan megjelennek a pc-n a Fényképek alkalmazásban, ha a OneDrive csatlakoztatva van a Fényképek alkalmazáshoz. 

Csatlakozás az iCloudhoz

A Fényképek alkalmazás az iCloudon keresztül is csatlakozhat a fényképek gyűjteményéhez. A Fényképek alkalmazás csak az iCloud-fiókjából olvas; az iCloud-gyűjtemény windowsos gépen végzett módosításai nem szinkronizálódnak vissza az iCloudba. A Fényképek alkalmazás nem jeleníti meg az iCloud- vagy iCloud-albumok kedvenceit.

(Video) Windows Services: A Technical Look at Windows 11 and Server 2022 Part 1

Csatlakozás az iCloudhoz:

 1. A tálcán lévő keresőmezőbe írja be a fényképek kifejezést , majd válassza ki a Fényképek alkalmazást a találatok közül.

 2. Lépjen az iCloud lapra.

 3. Válassza az iCloud lekérése Windowshoz gombot. A rendszer kérni fogja, hogy nyissa meg a Microsoft Store-t, és töltse le az iCloud for Windows alkalmazást.

 4. Nyissa meg az iCloud for Windows alkalmazást, jelentkezzen be az iCloudba az Apple ID azonosítójával, majd válassza az iCloud alkalmazás Fényképek elemét az iCloud-médiatartalmak megtekintéséhez a Fényképek alkalmazásban.

 5. Nyissa meg vagy térjen vissza a Fényképek alkalmazáshoz, és lépjen az iCloud lapra. Látni fogja az összes iCloud-tartalmat.

  A Fényképek alkalmazás beállításai között szabályozhatja, hogy az iCloud csatlakozik-e a Fényképek alkalmazáshoz.

Tartalom áthelyezése, másolása vagy törlése: Az iCloud-tartalmak módosításakor a módosítások csak a Windows rendszerű gépen tárolt tartalmakon történnek. Ezek a módosítások nem szinkronizálódnak vissza az iCloudba.

A Fényképek alkalmazás korábbi régebbi verziói fényképeket gyűjtenek a pc-ről, telefonról és más eszközökről, és egy olyan helyre helyezik őket, ahol könnyebben megtalálhatja, amit keres. 

Elsőként írja be a fényképek kifejezést a tálcán lévő keresőmezőbe, majd válassza ki a Fényképek alkalmazást a találatok közül. Vagy válassza a Fényképek alkalmazás megnyitása lehetőséget az alábbi hivatkozással:

A Fényképek alkalmazás megnyitása

Fényképek gyors megkeresése

Az összes fénykép megtekintése - A Microsoft ügyfélszolgálata (1)

A fényképekre alkalmazott dátum, album, videóprojekt, mappa vagy címkék alapján tallózhat a gyűjteményben. Lehetősége van arra is, hogy bekapcsolja az arccsoportozási funkciót, mint egy másik módszert a fényképek keresésére a gyűjteményben. Az arccsoportolás hasonló arcokat keres a fényképeken vagy videókon, és albumokba rendezi ezeket a csoportokat, így ezeket az albumokat a választott becenevekkel címkézheti meg. Ez a funkció be- és kikapcsolható a Fényképek alkalmazás beállítások lapján és a Kapcsolatok lapon. További információ az arccsoportozási funkcióról.

(Video) Project Code Rush - The Beginnings of Netscape / Mozilla Documentary

A Fényképek alkalmazás korábbi régebbi verzióinak használatakor gyűjtött és tárolt adatokról az adatvédelmi nyilatkozat "Fényképek" szakaszában talál további információt.

Fényképek automatikus feltöltése

Az az egyik legegyszerűbb mód arra, hogy az összes fényképét és videóját egy helyre másolja a Fényképek alkalmazásban, hogy beállítja a mobileszközéről a OneDrive-ra való automatikus feltöltést.

 1. Jelentkezzen be OneDrive-fiókjába a Fényképek alkalmazásban a jobb felső sarokban található személy ikonra kattintva. Telepítse a OneDrive alkalmazást iOS- vagy Android-eszközére.

 2. iOS- vagy Android-eszközén kapcsolja be a Feltöltés kameráról funkciót a OneDrive app beállításai között. A legújabb fényképek és videók feltöltése automatikusan megkezdődik.

A feltöltés után a fényképek és videók automatikusan megjelennek a pc-n a Fényképek alkalmazásban.

További segítséget kaphat a fényképek és videók Android-eszközről vagy iPhone-ról a PC-re való átviteléhez. 

Fényképek és videók importálása

Importálhat olyan fényképeket és videókat, amelyeket egy kamera SD-kártyáján, USB-meghajtón vagy egy másik eszközön tárol.

 1. USB-kábellel csatlakoztassa az eszközt a PC-hez.

 2. A tálcán levő keresőmezőbe írja be a fényképek kifejezést, majd válassza aFényképek alkalmazást a találatok közül.

 3. Válassza az Importálás lehetőséget, és kövesse az utasításokat az importáláshoz egy mappából vagy EGY USB-eszközről. Az alkalmazás automatikusan kijelöli a korábban még nem importált elemeket, de manuálisan is kiválasztható az importálni kívánt tartalom.

  Megjegyzés:Androidos telefon használata esetén, ha az Importálás funkció nem működik, akkor esetleg módosítania kell a telefon USB-beállítását, hogy az lehetővé tegye fényképek átvitelét.

Segítsen az alkalmazásnak megtalálni a többi képet is

A Fényképek alkalmazás automatikusan megjeleníti a PC-n és a OneDrive-on a Képek mappában tárolt fényképeket és videókat. Így adhat hozzá további forrásmappát a Képek mappához.

 1. A tálcán levő keresőmezőbe írja be a fényképek kifejezést, majd válassza aFényképek alkalmazást a találatok közül.

 2. Válassza a Továbbiak > Beállítások lehetőséget.

  (Video) Troubleshooting Windows Lockups, Application Hangs, and Blue Screen of Death

 3. A Források területen válassza a Mappa felvétele lehetőséget.

 4. Válasszon egy mappát a számítógépről, egy külső meghajtóról vagy a számítógéphez csatlakoztatott hálózati meghajtóról, majd válassza a Mappa hozzáadása a képekhez lehetőséget, hogy hozzáadja a Fényképek alkalmazáshoz.
  A hozzáadott mappák almappái is szerepelni fognak.

Videos

1. Day 1: Troubleshooting Windows Applications. What is a process and What are threads?
(TechsavvyProductions)
2. Power On: The Story of Xbox | Chapter 4: Cool…Now What?
(Xbox)
3. Troubleshooting with Windows Admin Center
(TechsavvyProductions)
4. A Zimbra TGZ Mail fájlok konvertálása Outlook PST -be | A legjobb megoldás 2021
(SysTools)
5. Psexec.exe: A Powerful tool for IT Admins
(TechsavvyProductions)
6. SysTools Mac AOL biztonsági másolat | Biztonsági mentési e-mailek Mac OS X rendszeren
(SysTools)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated: 01/02/2023

Views: 6057

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.